WEC: Proton estudia la seva presència al WEC i ELMS 2021

Actualment, Proton està estudiant el seu programa esportiu al Campionat Mundial de Resistència (WEC) i a les sèries europees de Le Mans (ELMS) l’any vinent. L’equip de Christian Ried compta amb quatre Porsche 911 RSR-19, ara elegibles per a la classe GTE Am al WEC i per al GTE als ELMS.

En declaracions a sportscar365.com, Ried va informar que la idea és tenir almenys un LMGTE Am al WEC i dos GTE al ELMS. S’espera que la col·laboració amb Patrick Dempsey continuï la propera temporada amb la continuació de la designació Dempsey-Proton i la seva ja tradicional decoració.

Cal destacar que aquest any un total de 13 pilots diferents han passat pel cotxe número 77 al WEC. Per al 2021 encara no hi ha res firmat, segons Ried. L’alemany va admetre que tenir dos cotxes al WEC té més sentit, però també va reconèixer que no és ideal seguir endavant amb aquests plans sense haver confirmat pilots en un moment en què trobar-los és complicat.

D’altra banda, segons Ried, l’evolució de la pandèmia també determinarà els plans de Proton en la propera temporada, ja que el començament de la temporada podria ser al març amb la prova de Sebring (Estats Units d’Amèrica), després de ñes complicacions per viatjar per a les 8 hores de Bahrain.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share