FÓRMULA 1: Monza vol tornar a l’oval

Arriben rumors d’Itàlia que els responsables del circuit de Monza pretenen recuperar la disposició ovalada de la pista i tornar a rebre proves en aquesta configuració.

Segons The Race, Angelo Sticchi Damiani, president de l’Automòbil Club d’Italia (ACI), vol finançament per ajudar a renovar el circuit històric a temps per a les celebracions del 100è aniversari.

Els plans inclouen noves grades i fer més ràpid el circuit de la F1 traient un dels chicanes i redissenyant el segon Lesmo. Els plans també poden incloure la recuperació de la mítica configuració oval, utilitzada del 1957 al 1969.

El disseny es va utilitzar en quatre carreres del Gran Premi d’Itàlia entre 1955 i 1961, però en l’últim d’aquests anys el pilot alemany Wolfgang von Trips i 15 espectadors van morir en un accident després d’un xoc amb el cotxe de Jim Clark.

Aquesta proposta serveix per lluitar amb la competència d’Imola i Mugello, que han rebut curses de F1 aquest any amb curses interessants. Si es produeix aquest retorn, serà una fita en la història del circuit, però és possible que el seu ús per als esdeveniments de F1 no es vegi favorablement.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share