TURISMES: Hyundai aposta per l’elèctric deixant la presència al WTCR a l’aire

Després d’un decebedor 2021, Hyundai no confirma la seva presència al WTCR el 2021.

La marca coreana, que va dominar els primers anys de la competició, va rebre aquest any un paper secundari, sent el pilot millor classificat Norbert Michelisz, que ha ocupat el 13è lloc.

Com era d’esperar, Hyundai no garanteix la seva presència al WTCR el 2021, tot i haver introduït recentment un nou model TCR, l’Elantra N TCR. Andrea Adamo va argumentar que hi ha altres plataformes per mostrar el potencial de la nova màquina coreana:

“Estem molt lluny de poder confirmar qualsevol cosa per a l’any vinent”, va dir. “La pandèmia ha afectat fortament tot, i també hem d’entendre com serà el WTCR l’any vinent”.

“Elantra N TCR és un cotxe molt important per a nosaltres, però també important per als nostres clients – a Amèrica, Àsia, Europa. Hi ha prou mercats i sèries a tot el món on podem mostrar el rendiment del cotxe, de manera que no cal estar al WTCR. Si WTCR és viable, amb una interessant relació cost / benefici, podem oferir assistència als clients amb els nostres pilots.

Mentrestant, Hyundai ha confirmat un programa per a la temporada inaugural de la sèrie PURE ETCR el 2021, amb Adamo que el compromís amb la sèrie totalment elèctrica és “fort”.

“Crec que el futur de l’ETCR és brillant. “Quan comencem amb alguna cosa totalment nova com aquesta, sempre tenim dificultats, però crec que Hyundai ja ha demostrat un fort compromís. És bo afrontar nous reptes. “

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share