FÓRMULA 1: Horaris, estratègies i pneumàtics per al GP de Bahrain 2020

El Gran Premi de Bahrain se celebrarà a la tarda del diumenge 29 a la disposició habitual del Circuit Internacional de Bahrain. El 6 de desembre, però, el Gran Premi de Sakhir tindrà lloc a la nit en una pista oval externa amb només 11 cantonades. A partir de les simulacions, el temps de volta hauria de ser inferior a un minut. Les voltes esperades són de 87: un rècord real a la temporada 2020.

P Zero White hard C2, P Zero Yellow medium C3 i P Zero Red soft C4 són els tres compostos escollits per a les dues curses consecutives al Circuit Internacional de Bahrain en dos dissenys diferents.

La nominació d’aquest any és un pas més tou que el 2019, quan la majoria dels pilots van escollir una estratègia de dos parades utilitzant només els dos compostos més tous i excloent el C1, que es va considerar massa dur. En conseqüència, C2, C3 i C4 haurien de ser considerats en la formulació de les tàctiques del gran premi.


Per tant, els pneumàtics estaran sotmesos a diversos reptes durant els propers dos caps de setmana: d’una banda, un dels asfalts més abrasius de l’any, i de l’altra, les velocitats mitjanes més altes de tota la temporada (al Gran Premi de Sakhir). C2, C3 i C4 són els compostos més adequats per cobrir totes les necessitats imposades per les dues vies.

Durant el primer cap de setmana, el del Gran Premi de Bahrain, cada pilot tindrà dos sets a l’especificació C3 del 2021 compost per provar divendres, a més de l’assignació estàndard per al cap de setmana (dos conjunts de dur, tres de mitjà i vuit de tous). També durant la FP2 del Gran Premi d’Abu Dhabi, els pilots tindran un conjunt compost C4 de l’especificació disponible per a l’any vinent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments