FÓRMULA E: Evolucions o revolucions pels actuals Gen2 FE de cara al 2021

El campió de la Fórmula E DS Techeetah portarà el seu cotxe existent a la temporada 2020-21 abans d’introduir un nou tren motriu a l’abril.

El DS Techeetah, que ha guanyat els títols d’ambdós equips i pilots des que es va introduir el Gen2 FE, va anunciar una versió revisada de l’actual tren motriu.

També va confirmar que continuaria amb la DS E-Tense FE20 que va guanyar quatre curses la darrera temporada en línia amb les noves regulacions d’estalvi de costos del campionat votat com a resultat de la crisi del Covid19.

Els equips tenen ara tres opcions: poden optar per continuar amb el seu tren de potència 2019-20, portar una configuració totalment nova que s’ha de conservar durant dos anys, o continuar amb el seu tren de potència existent per a l’inici de la campanya abans de canviar a un nou paquet a meitat de la mateixa.

DS Techeetah, que manté el doble guanyador de la FE Jean-Eric Vergne i el campió regnant Antonio Felix da Costa com a pilots, ha decidit aquest últim.

Continuarà amb la DS E-Tanse FE20 per a les rondes d’obertura a Santiago i la doble prova de nit a Diriyah abans d’intercanviar amb el seu successor, que ha estat desenvolupat en tàndem, per la E-Prix de Roma el 10 d’abril.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share