FÓRMULA 1: Hamilton s’apropa a les 100 pole a Bahrain 2020

Lewis Hamilton (Mercedes F1 W11) ha aconseguit una altra pole position a Bahrain, i la seva 98a en la seva carrera esportiva, després de vèncer gairebé per tres dècimes a Valtteri Bottas (Mercedes F1 W11). El finlandès ha superat Max Verstappen (Red Bull RB16 / Honda) a la volta final, oferint a Mercedes una altra primera fila a la graella de sortida.

Alexander Albon (Red Bull RB16 / Honda) ha estat quart, a sis dècimes del seu company d’equip que es va recuperar bé de l’accident d’ahir. Al lideratge provisional del segon pelotó hi ha Sergio Pérez (Racing Point RP20 / Mercedes), que ha vençut a Daniel Ricciardo (Renault R.S.20) per poc menys d’una dècima.

Esteban Ocon (Renault R.S.20) ha situat el segon cotxe francès quedant setè per davant del seu compatriota Pierre Gasly (AlphaTauri AT01 / Honda). Tancant els deu primers, Lando Norris (McLaren MCL35 / Renault) i Daniil Kvyat (AlphaTauri AT01 / Honda) amb Alpha Tauri situant els seus dos cotxes a la Q3.

Tot el contrari que els dos Ferrari que han quedat fora de la Q3, després d’intentar passar a la Q3 amb pneumàtics mitjos, amb Sebastian Vettel (Ferrari SF1000) a l’11è lloc per davant de Charles Leclerc (Ferrari SF1000). Després de guanyar la pole a Turquia, Lance Stroll (Racing Point RP20 / Mercedes) no va passar, aquesta vegada a la Q3. A la ràdio, el canadenc va deixar un missatge clar: “En parlarem més endavant”, mostrant que va passar alguna cosa que no el va fer molt feliç. Probablement trànsit.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments