Tesla comença a repartir les unitats fabricades a la Xina, el “make America great again” queda en un segon terme

Les primeres unitats de Tesla fabricades a la Xina ja han arribat a terres europees. El nombre total de cotxes d’aquesta construcció oscil·la entre les 5.000 i les 5.500 unitats, tot i que alguns rumors indiquen que podrien superar la barrera dels 7.000 vehicles. El primer lot es troba al port de Zeebrugge, Bèlgica, però no s’aturaran aquí. Aquesta serà la porta d’entrada al continent europeu i es distribuirà a diferents mercats, concretament a Alemanya, França, Espanya, Itàlia i Portugal.

Exportar a Europa implica que el mercat europeu reconeixi la qualitat del model 3 fabricat a la Xina”, diu Song Gang, director d’operacions i fabricació de la planta de producció de Tesla a Xangai, en declaracions al diari Shine. Finalment, cal assenyalar que es tracta del primer lot d’una fàbrica que té com a objectiu produir aproximadament 150 mil unitats a l’any.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share