FÓRMULA 1: Ricciardo completament en desacord amb la forma de tractar l’accident de Grosjean per la F1

Daniel Ricciardo diu sentir-se “indignat” per les repeticions de l’accident de Romain Grosjean produïdes per la Fórmula 1. A més, Ricciardo diu que és una falta de respecte cap a la família de Romain Grosjean.

Per a Ziggo Sport, Ricciardo va dir:

“Vull expressar la meva indignació i decepció amb la Fórmula 1. La manera en què es va transmetre l’accident de Grosjean, amb totes aquestes repeticions, crec que va ser una falta de respecte cap a la seva família i abans les nostres famílies ”.

“Com a preparació per tornar a córrer, tot el que veieu a la televisió era una bola de foc i un cotxe trencat per la meitat. Vull dir, això ho podem veure demà, però no ha hagut de ser avui. Això és jugar amb les nostres emocions ”, va concloure Ricciardo.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share