DTM: Primer equip compormès en la nova era GT3

Ja hi ha un equip compromès amb la nova era GT3 del DTM: GruppeM, que té la intenció de competir amb un Mercedes AMG GT3 la propera temporada. L’estructura amb seu a Hong Kong ha estat un èxit des que va tornar a l’automobilisme el 2017, amb victòries a la Suzuki 10 Hours o a la Copa Mundial FIA GT de Macau, per exemple.

Amb el DTM convertint-se a la categoria GT, GruppeM volia dirigir-se al campionat alemany, tot i que aquest any ha tingut les seves activitats fortament condicionades per la pandèmia. Kenny Chen, director de l’equip, va dir en un comunicat:

Estem orgullosos i il·lusionats de ser el primer equip de Hong Kong a competir al DTM, un campionat que ofereix diversos motorsports del més alt nivell durant diversos anys i que té una gran història. El repte és gran, però ens complau acceptar-lo i mirar-lo amb molta ambició i confiança. Estic especialment content que continuem treballant amb Mercedes-AMG. Estem preparats per a l’aventura DTM! ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share