FÓRMULA 1: Nikita fitxa per l’equip estatunidenc Haas

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Redacció

Redacció

Nikita Mazepin ha firmat amb Haas i a partir del 2021 serà una de les cares noves de l’equip nord-americà.

Mazepin ja era un nom molt parlat per Haas i els rumors de converses entre l’estructura nord-americana i el pare del jove pilot van aixecar sospites. El jove rus competeix aquest any a F2, quedant al tercer lloc de la classificació general, però ja fora de la lluita pel títol.

Mazepin ha provat prèviament amb Mercedes i Force India i el seu pare, el milionari Dmitry Mazepin, va intentar comprar Force India però va perdre la carrera contra Lawrence Stroll. Ara ha complert l’objectiu de posar el seu fill a la F1, per la porta de Haas.

“Fer-me pilot de Fórmula 1 és el somni d’una vida que s’ha fet realitat per a mi. Agraeixo la confiança que em van deixar Gene Haas, Guenther Steiner i tot l’equip. Gràcies per donar l’oportunitat a un jove. Tinc ganes de començar aquesta nova relació, dins i fora de la pista, i naturalment tinc ganes de continuar mostrant què puc fer després d’una forta temporada a la Fórmula 2. ”

“L’equip m’espera per proporcionar-vos comentaris i informació per tal de millorar el seu cotxe per al 2021 i més endavant. Assumiré aquesta responsabilitat i no puc esperar per començar. “

Guenther Steiner va afegir que Mazepin s’ha demostrat digne d’un lloc a la Fórmula 1.

“Nikita va mostrar les seves credencials de Fórmula 2 aquest any, amb dues victòries i un grapat de podis, en la que va ser una temporada forta en el seu segon any”, va dir Steiner. “Es va convertir en un pilot madur que va passar a les categories júnior, sobretot en GP3, on va quedar subcampió el 2018 i, òbviament, a la Fórmula 2 durant les dues últimes temporades. Em fa il·lusió veure què pot aconseguir Nikita a la Fórmula 1 i espero donar-li l’oportunitat de competir al màxim nivell ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments