Honda podria celebrar els 25 anys del S2000

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Redacció

Redacció

L’Honda S2000 és sens dubte un dels models més emblemàtics de la marca japonesa. El roadster es va fer conegut per la seva divertida conducció i per un motor rotatiu que junt va donar lloc a una temible màquina. Avui només en tenim la memòria, ja que al 2009 Honda va decidir acabar la seva producció, quedant-nos amb aproximadament 66 mil unitats. No obstant això, pot haver-hi una nova esperança per als fans de la marca, després dels darrers rumors. Segons una font propera a Honda, citada per Forbes, la marca japonesa estudia la possibilitat d’un nou S2000 per al 2024, any en què el roadster celebra el seu 25è aniversari.

Ràpidament, es van començar a posar sobre la taula les més variades possibilitats, com ara el motor. De fet, si el S2000 torna, hi ha una gran possibilitat de rebre el mateix motor que el Civic Type R, és a dir, el turbo de quatre cilindres de 2,0 litres, associat a la transmissió manual i la tracció posterior. No obstant això, això només són rumors i, per tal que això passi, va ser necessari fer alguns canvis perquè el Civic Type R té tracció davantera.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments