FÓRMULA 1: Horaris del GP de Shakir 2020

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a la segona de dues curses a Bahrain. El primer va ser al circuit ‘normal’, el segon a la versió curta, que aprofita la part exterior de tot el traçat. El circuit de Sakhir a Bahrain va acollir el primer GP que va tenir lloc a l’Orient Mitjà. Es troba pràcticament al mig del desert, la sorra de vegades molesta els pilots.

Des del 2014 es fa de nit i combina llargues rectes i ganxos lents, que permeten molts avançaments. Es tracta d’una pista on la gestió de pneumàtics és molt important, amb la tracció posterior, en particular, la clau per fer a una bona qualificació i tindre un bon ritme de cursa. El Gran Premi comença al final de la tarda local, de manera que les temperatures baixen a mesura que es desenvolupa la cursa i afecta el comportament dels pneumàtics.