AUTOCROS: Mollerussa entra a formar part del calendari Europeu 2021

Ja és oficial, després de la celebració del Consell mundial del Motorsport de la FIA, podem dir que l’any vinent torna el Campionat d’Europa d’Autocros a Mollerussa. Gràcies a tots pel vostre suport. Hem aconseguit el nostre objectiu

D’aquesta manera ha fet oficial l’Escuderia Mollerussa la seva entrada al campionat d’Europa d’Autocros per l’any 2021. La prova lleidatana serà el colofó final del campionat que es disputarà el cap de setmana del 10 d’octubre.

En l’edició d’enguany un observador de la FIA es va apropar al circuit de Mollerussa per verificar el transcurs de la prova ja que per aquesta edició s’havia sol·licitat preinspecció per a formar part l’any vinent de l’Europeu FIA de Autocros.

Davant de l’informe favorable realitzat per l’observador de la FIA i la bona feina que ha dut a terme l’Escuderia Mollerussa la prova ha fet el salt al calendari europeu juntament amb 10 proves més per al proper any 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments