Hyundai electrifica, també, el Tucson

Amb els motors híbrids endollables cada cop millors, Hyundai va decidir llançar el nou Tucson PHEV que arribarà als mercats europeus la primavera del 2021.

Amb un aspecte exterior idèntic als “germans” de pura combustió, només destaca per la seva motorització. Parlem d’un motor 1.6 T-GDi que s’associa a una hèlix elèctrica i que junts proporcionen 265 cavalls de potència i 350 Nm de parell. En ser un híbrid endollable, està equipat amb una bateria de 13,8 kWh que us permet recórrer fins a 50 quilòmetres en mode 100% elèctric. La càrrega es pot fer en una estació de càrrega normal, caixa de paret o presa de corrent domèstica. Cal tenir en compte que tots els Tucson híbrids endollables estan equipats de sèrie amb tracció integral.

“El motor híbrid endollable representa un nou objectiu per a la gamma Tucson. Amb híbrids suaus de gasolina i dièsel, híbrids i ara amb opcions híbrides endollables, el nou Tucson ofereix la gamma més gran de motors electrificats del segment. Aquesta és només l’última prova del compromís de Hyundai amb la mobilitat elèctrica “, diu Andreas-Christoph Hofmann, vicepresident de Màrqueting i Producte de Hyundai Motor Europe.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share