FÓRMULA 1: Ferrari ja té el seu líder i aquest és Leclerc

Contràriament a l’habitual, Ferrari va apostar per un pilot jove de la Fórmula 1 el 2019, aconseguint els serveis de Charles Leclerc després d’haver completat només una temporada a la categoria.

Des d’aleshores ha deixat una bona impressió i el líder de l’equip, Mattia Binotto, creu que no cal buscar un líder a la pista. El cap de l’equip va dir al podcast Beyond the Grid que fa comparacions entre la reconstrucció amb l’època de Schumacher i la que s’intenta fer ara amb Leclerc:

‘De vegades comparo, crec que hi ha similituds, sens dubte. En aquell moment, Ferrari, entre 1995 i 2000, invertia. Invertíem com ho fem avui, invertint en tecnologia, però també invertint en persones, donant feina a joves i joves enginyers. Si ens fixem en Ferrari en els darrers anys, hem donat feina a molts joves enginyers, que avui comencen a ser els nostres fonaments ”.

Tot i que assumeix que Leclerc s’està desenvolupant, Binotto creu que està en camí de convertir-se en un bon líder de pista com Schumacher:

“També hi havia un líder com el pilot, Michael en aquell moment. Crec que tenim Charles avui. És obvi que no té tanta experiència com Michael, perquè no és campió del món, mentre que Michael sí. Tenim un líder clar a la pista. Crec que també és important. Crec que tota l’empresa es compromet a construir un cicle guanyador en el futur. Charles era molt més jove que Michael en aquell moment. Sovint necessita desenvolupar-se en equip. L’èxit de Ferrari demà dependrà d’alguna manera de com es comporti com a líder. Però crec que, mentre Michael ja era líder, Charles es desenvolupa com a líder, però es desenvolupa bé ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share