FÓRMULA 1: Mercedes amb una decoració diferent per l’última cursa de l’any 2020

Mercedes correrà al Gran Premi d’Abu Dhabi de Fórmula 1 amb una decoració lleugerament diferent de l’habitual. Dissabte i diumenge, els dos W11 es vestiran amb una ‘roba’ diferent per retre homenatge a tots els membres de l’equip.

Toto Wolff, el líder de l’equip, va explicar que es tracta d’una sorpresa per a tot l’equip Mercedes al final d’un moment de grans dificultats i esforços a causa de la pandèmia.

En un comunicat, l’austríac va revelar:

Tenim una sorpresa molt especial aquest cap de setmana a Abu Dhabi per als membres del nostre equip. Utilitzarem una decoració lleugerament diferent dissabte i diumenge amb el nom de tothom al cotxe per honorar l’enorme compromís i determinació de tothom a Brixworth i Brackley. Tothom ha treballat molt aquest any, elevant el llistó durant aquesta temporada tan intensa, i esperem que aquest gest demostri d’alguna manera l’agraïment que tenim per tots els implicats ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share