FÓRMULA 1: FP2 GP Abu Dhabi: Bottas torna la situació a l’avorrida normalitat

Mercedes ha encapçalt la segona sessió d’entrenaments lliures al GP de Fórmula 1 d’Abu Dhabi, amb Valtteri Bottas per davant de Lewis Hamilton. Ha estat una sessió que ha acabat a la nit i ha tingut els millors moments del dia inaugural a Yas Marina.

En els primers 20 minuts, els pilots van treballar amb el prototip de Pirelli C4 per a la propera temporada, de manera que no va ser fins més tard que es va començar a centrar el treball en el GP d’aquest cap de setmana. Després de conduir amb els pneumàtics del 2021, Bottas va tenir un petit problema amb el pedal de l’accelerador.

Ja amb pneumàtics mitjos, Hamilton va fer la primera volta en l’1m36, només sent superat per Bottas, que va ser 0,203s més ràpid en 1m36.276s. Uns deu minuts després, Max Verstappen (Red Bull) va aconseguir el temps que li va valer el tercer lloc. Encara amb pneumàtics tous, l’holandès havia aconseguit el millor primer sector, però amb la seva millor volta va acabar a 0.770 de la part superior.

Alexander Albon (Red Bull) i Lando Norris (McLaren) van completar els cinc primers davant del millor Renault d’Esteban Ocon. Charles Leclerc, en vuitè lloc, va ser el millor home de Ferrari, que va tenir Sebastian Vettel en el 15è lloc. La sessió es va interrompre durant més de deu minuts a la final després d’un petit incendi a l’Alfa Romeo de Kimi Räikkönen. Abans, George Russell havia tingut problemes amb el seu Williams, amb fum sortint de la part posterior.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments