FÓRMULA 1: FP3 Abu Dhabi: Verstappen torna a treure el cap en l’última sessió de lliures del 2020

Max Verstappen ha superat Alexander Albon en els entrenaments lliures 3, amb millors temps que els registrats ahir. Ha estat en la seva última volta quan Verstappen ha assolit la marca d’1’36.251 que li ha donat l’avantatge final de la sessió.

Albon també va millorar a la fase final de la sessió, però va acabar a 0,50 segons del seu company. El van seguir Renault de Daniel Ricciardo i Esteban Ocon, amb els cinc primers tancats per Lando Norris (McLaren).

Lewis Hamilton va aconseguir ser el millor Mercedes al sisè lloc. El britànic, igual que el seu company Valtteri Bottas, no va fer simulacions de classificació i, per tant, es va quedar més per davant: Bottas va acabar novè. Entre els dos hi havia Lance Stroll (Racing Point) i Carlos Sainz (McLaren). Charles Leclerc va tornar a ser el millor de Ferrari, en el 12è lloc.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share