FÓRMULA 1: McLaren ven una part de l’equip per finançar-se a curt i mitjà termini

McLaren ha confirmat que ha venut una participació minoritària en el seu equip de Fórmula 1 a un consorci amb seu als Estats Units com a part d’un acord d’inversió de 185 milions de lliures esterlines.

Aquest consorci liderat pel grup d’inversió esportiva MSP Sport Capital, està unint forces amb UBS O’Connor, LLC i The Najafi Companies.

MSP adquirirà una participació del 15% a inicialment, però augmentarà la seva participació a un màxim del 33% a finals de 2022. L’acord valora l’equip en 560 milions de lliures.

No hi haurà cap canvi en la gestió diària de l’equip, amb el director general Zak Brown comprometent el seu futur a llarg termini allí, mentre que Paul Walsh continuarà sent president.

No obstant això, el nou inversor Jahm Najafi s’asseurà al costat de Shaikh Mohammed bin Essa Al Khalifa com a vicepresident.

A més, Jeff Moorad de MSP Sports Capital i Rodrigo Trelles Zabala de UBS O’Connor són nomenats al consell d’administració de McLaren Racing, juntament amb Sultan Ojjeh i Will Griffiths de Group.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments