FÓRMULA 1: Jost Capito nou director executiu de Williams Racing

Jost Capito és el nou director executiu de Williams Racing, que entrarà en funcions l’1 de febrer, assumint la plena responsabilitat de la gestió diària de la companyia. Pel que fa a Simon Roberts, es converteix en el líder de l’equip d’una vegada per totes, després d’assumir el càrrec al setembre, en el moment de la compra per Dorilton Capital.

La carrera de Capito es remunta als anys setanta i fins i tot era pilot de camions al Dakar. Després va passar a llocs fora de pista, treballat per a BMW, Porsche, Sauber, Ford (inclòs el programa de Fórmula 1 de Jordan) i Volkswagen. El 2016 va tenir una breu etapa a la F1 amb McLaren, tornant a Volkswagen.

Ara Capito torna a la F1 i en un comunicat deia:

“És un gran honor per a mi unir-me a Williams Racing en aquests moments apassionants i exigents per a l’equip i per a la Fórmula 1. És un honor formar part del futur d’aquest equip amb història, i que té un nom tan rellevant en l’esport, així que em centraré en aquest repte amb un gran respecte i un gust enorme ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share