WEC: Toyota impressiona per la seva fiabilitat amb l’Hypercar

Toyota va acceptar el repte de Le Mans Hypercar, la nova màxima categoria del Campionat Mundial de Resistència (WEC) per a la temporada 2021. La setmana passada va estar provant a l’Autódromo Internacional do Algarve amb el seu nou cotxe que va causar una bona impressió.

Un dels seus pilots, José María López, va destacar la fiabilitat del Toyota LMH citat per Motorsport.com, sobretot considerant que eren les primeres proves:

Les primeres proves ja van ser molt bones per a nosaltres. Vam aconseguir fer molts quilòmetres i la fiabilitat del cotxe va ser molt bona. Amb un cotxe complex com aquest, fer molts quilòmetres va ser molt important per a les primeres proves. L’equip va treballar durant molt de temps en aquesta tecnologia i va fer un treball brillant ’.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments