FÓRMULA 1: Red Bull amb moltes esperances per l’evolució i l’autogestió del motor Honda

A Red Bull Racing esperen realment competir pel títol mundial l’any que ve contra Mercedes.

Aquesta esperança, que reneix cada any abans que comenci la temporada, ompli les esperances de l’equip austríac, però, es podria verificar una mica més fàcilment el 2021, ja que els cotxes evolucionaran molt poc durant l’hivern. I el bon final de temporada del RB16, finalment corregit pel seu comportament de vegades inconsistent, permet a Red Bull una petita escletxa d’esperança.

“Sí, ho diem cada any”, admet Marko, “però aquesta vegada tenim més probabilitats de creure-ho objectivament. Fins i tot si és un hivern fàcil.

El gran punt de millora esperat continua sent en el costat del motor: els fabricants són lliures d’incorporar nous V6 el 2021 després d’un any de congelació del desenvolupament. Aquest serà el cas de Ferrari, però també d’Honda, que fins i tot ha avançat el seu programa 2022-2021.

“El motor Honda tindrà molta més potència el 2021, això és un fet. El que Honda ens va prometre succeirà i també esperem moltes millores en la flexibilitat d’ús. Mentrestant, Mercedes ha tingut força problemes. Han de resoldre la seva fiabilitat que ha estat en entredit al final de l’any, tenen algunes preocupacions amb el MGU-K “.

La temporada també va acabar sense una decisió o acord sobre els motors 2022. Podrà Red Bull funcionar amb motors Honda 2021 i que els gestionin directament ells mateixos?

“És un tema complicat, però jo diria que som un 85-90% d’un acord favorable. Honda és una gran ajuda: significa que podem continuar amb aquest motor i amb l’ajut tècnic d’Honda. Aquesta part està resolta. No obstant això, necessitem una congelació del desenvolupament, perquè aquest desenvolupament és el més car i no ens ho podem permetre. La resta sembla correcte i és possible que tinguem noticies positives a final d’any o principis de l’any vinent “.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments