FÓRMULA E: El primer e-Prix de la temporada 2021 a Santiago de Xile, posposat

L’organització del Mundial de Fórmula E va emetre aquest dimarts un comunicat per anunciar que el primer e-Prix de l’any, el de Santiago previst per al 16-17 de gener, s’ha posposat per les complicacions de la crisi sanitàries del coronavirus.

“En consulta amb la ciutat de Santiago, l’E-Prix de Santiago ha estat posposat. Les carreres ja no es duran a terme com una doble capcelera el 16 i 17 de gener i estem treballant amb la ciutat per finalitzar les dates en què es realitzaran les carreres més endavant en el primer trimestre del 2021 “, va anunciar l’organització a través de les seves xarxes socials.

La Fórmula E només tenia dues cites confirmades per a l’any 2021, a l’espera de conèixer-se més dates i seus en els propers dies: l’esmentada de Xile i la d’Aràbia prevista per al 26-27 de febrer.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments