Quan rejovenir no és la millor notícia, el cas del Lada Niva

Fa uns mesos, GM va decidir vendre la seva participació del 50% a Lada a AvtoVAZ. Ara, Niva ha rebut un restyling i torna al mercat el 2021 amb un tractament SUV. El model conegut anteriorment per la seva robustesa, rep canvis reals pel que fa a les imatges amb una estètica més atractiva, de fet, fins i tot hi ha qui veu algunes línies del RAV4 a la part davantera. També cal destacar els fars moderns i els passos de rodes pronunciats, mentre que la part posterior rep llums de llum LED. En general, la sortida de GM de l’escena sembla haver donat «ales» a AvtoVAZ per convertir el Lada en un SUV molt més modern.

Pel que fa al motor, estarà equipat amb la benzina d’1,7 litres amb 80 cavalls de potència i 127 Nm de parell. Aquesta potència arriba a les quatre rodes motrius mitjançant la caixa de canvis manual de cinc velocitats i «només» triga 19 segons a accelerar de 0 a 100 km / h, mentre que la velocitat màxima és de 140 km / h.

Tot i així, el Lada Niva no oblida les arrels i tindrà una versió més robusta en què, per exemple, l’snorkel és estàndard. El Lada Niva començarà la producció aquesta setmana.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments