WRC: Monte-Carlo supera el nombre màxim d’inscrits i haurà de seleccionar els seus 90 participants

L’Automòbil Club de Mònaco ha registrat 100 inscripcions per a les 90 places disponibles per al Ral·li Monte-Carlo 2021. Caldrà fer una selecció.

Per a les 90 places assignades a l’inici del Ral·li Monte-Carlo 2021 (21-24 de gener), l’Automòbil Club de Mònaco va rebre 100 inscripcions abans del 18 de desembre, data de finalització de les inscripcions.

Un èxit que obligarà l’organitzador de la primera ronda del Campionat Mundial de Ral·lis a procedir a una selecció entre les tripulacions, per tal d’assolir el nombre fixat per la normativa.

Així la llista d’entrades no es publicarà fins a l’11 de gener, Toyota, amb quatre Yaris per a Sébastien Ogier – Julien Ingrassia, Elfyn Evans – Scott Martin, Kalle Rovanperä – Jonne Halttunen i Takamoto Katsuta – Daniel Barritt, Hyundai i els seus tres i20 Coupe El WRC va confiar als guanyadors de l’any passat Thierry Neuville – Nicolas Gilsoul, amb el suport d’Ott Tänak – Martin Järveoja i Dani Sordo.

M-Sport Ford també ha de treure dos Fiesta WRC, però les tripulacions de l’estructura dirigida per Richard Millener encara no s’han formalitzat, sabent que Esapekka Lappi no hauria de ser a l’esdeveniment monegasc.

Fins l’11 de gener no coneixerem la llista dels afortunats elegits per competir en un Ral·li de Monte-Carlo la ruta de la qual s’ha modificat a causa de restriccions sanitàries davant la pandèmia de coronavirus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments