FÓRMULA 1: Ferrari i Hass estrenyen llaços

En una prova de la gran connexió existent entre Ferrari i Haas, l’equip americà tindrà un espai dedicat a Maranello. En reacció a la retallada del sostre pressupostari, l’objectiu és assignar alguns dels seus empleats al seu equip de clients, que ja ha rebut Simone Resta.

Mattia Binotto, líder de l’equip de Ferrari, va confirmar aquesta decisió citada per Motorsport.com:

Aquestes persones estaran a Maranello en un edifici completament separat de la Scuderia Ferrari. No tindran accés a l’edifici de la Scuderia Ferrari. Està separat i ho seguirà sent ‘.

Malgrat aquest enfocament, l’italià va destacar que no s’infringiran les regles per compartir idees:

‘Pel que fa a nosaltres, són clients. Algunes de les nostres persones s’uniran al seu equip i crec que és una gran oportunitat per a ells. És una gran oportunitat, perquè crec que amb això poden enfortir la seva organització i la seva organització tècnica. Era una cosa que ens era necessària, perquè havíem de reduir la nostra empresa per complir els límits del límit pressupostari ».

En qualsevol cas, Binotto va subratllar:

‘Haas continua sent un equip completament independent, en comparació amb Ferrari. No és un equip júnior i no intercanviarem informació més enllà del permès per la normativa ».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments