FÓRMULA 1: Kubica seguirà a Alfa Romeo però no tanca les portes a altres competicions

Robert Kubica i el seu patrocinador van confirmar que seguiran connectats amb Alfa Romeo el 2021. El líder de l’equip, Frederic Vasseur, va revelar que Kubica i el patrocinador Orlen «estaven satisfets amb totes les nostres activitats en un any molt difícil, i és una gran notícia» .

El president de la petroliera polonesa PKN Orlen, Daniel Obajtek, va confirmar:

“Per a nosaltres va donar els seus fruits. Només l’equivalent publicitari ascendeix a 400 milions de PLN (uns 100 milions de dòlars EUA). Això també afecta les nostres vendes al detall. Robert és molt ben rebut pels polonesos i l’estranger, amb al voltant del 70% dels enquestats que l’associen a la nostra marca ”, va afegir Obajtek.

Encara no se sap si Kubica combinarà el paper de pilot de reserva amb un lloc en una altra competició:

“Cada oportunitat de conduir un F1 és quelcom especial. Estic content que puguem continuar aquesta cooperació, però també és molt possible que estigui corrent en altres competicions en alguna cosa diferent.

Kubica

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments