WRC: El Ral·li de Monte-Carlo 2021 sense públic segons el comissari general de l’ACM

Com es venia rumorejant des de fa unes setmanes, el proper ral·li de Montecarlo no podrà acollir públic en la seva edició de 2021.

Davant l’envergadura de l’actual crisi sanitària, malauradament aquesta decisió no és una sorpresa. Aquest dimecres, Christian Tornatore, comissari general de l’ACM, ha formalitzat aquesta notícia durant una transmissió en directe a la televisió amb MonacoInfo:

“A causa de la crisi sanitària i de les decisions de les autoritats administratives franceses, es parla de no autoritzar l’accés del públic als trams cronometrats. Ja al parc de serveis de Gap es va prohibir el públic, però també crec que si les condicions no canvien el 20 de gener, serà una prova porta tancada. “

Des de la represa del WRC el setembre passat, no s’ha permès cap esdeveniment amb accés lliure del públic als trams. Només Estònia va permetre un accés molt limitat en algunes zones. Mentre que a l’ERC es va poder beneficiar de proves amb espectadors a Portugal i Hongria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments