WRC: Borja Rozada nou copilot de Dani Sordo per al 2021

El madrileny Borja Rozada serà el nou copilot de Dani Sordo per la temporada 2021 amb l’equip Hyundai. Borja fa aquest sal en substitució de Carlos del Barrio, amb el qual havia aconseguit les seves dues últimes victòries al Ral·li Itàlia Sardenya.

Borja Rozada ha estat campió les dues últimes temporades del CERA (Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt) i S-CER (Súper-campionat d’Espanya de Ral·lis) al costat de Pepe López.

Rozada és un copilot amb una dilatada experiencia i palmarès també en competicions internacionals com l’ERC, SWRC, el Júnior WRC, el WRC3 o el PWRC, en què es va proclamar campió de el món en 2012.

La nova parella té la intenció de començar a adaptar-se dins del cotxe en els propers test que es faran de cara a preparar el Monte-Carlo 2021. No obstant això, i davant l’imminent inici de temporada del Campionat de Món de Ral·lis, «hi ha la possibilitat que Carlos del Barrio acudeixi a la cita monegasca com a copilot de Dani Sordo, mentre Borja Rozada completa la seva integració en l’estructura de Hyundai Motorsport amb vistes a la següent prova mundialista que disputi el càntabre al volant del Hyundai i20 Coupé WRC «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments