FÓRMULA 1: Imola el preferit en les travesses per substituir el GP del Vietnam al 2021

Imola sembla estar al capdavant per substituir el GP de Vietnam al calendari de Fórmula 1 del 2021. El circuit italià ha tornat al calendari aquest any excepcionalment en el context de la pandèmia, però pot continuar per al 2021. La cursa vietnamita es va cancel·lar aquest any i, el 2021, té molts dubtes.

Segons el lloc web racefans.net, Imola és la pista preferida per cobrir la vacant. Si es confirma, tornaria a organitzar la primera prova europea de la temporada, que va ser tradicionalment fins al 2006, quan va ser seu del GP de San Marino. El 2020, la pista va ser la seu del GP d’Emília Romanya.

També s’entén que l’Autòdrom Internacional de l’Algarve pretén cobrir la baixa vietnamita. Pel que fa al l’Istanbul Park i al Gran Premi de Turquia, gairebé no interessarà l’esdeveniment, ja que està previst del 23 al 25 d’abril en ple Ramadà.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments