WRC: Loubet – Landais amb un programa complet amb Hyundai al 2021

Pierre-Louis Loubet i Vincent Landais gaudiran de la seva primera temporada completa pilotant un Hyundai i20 WRC el 2021.

No només els pilots escandinaus rejoveneixen la categoria reina del Campionat del Món dels Ral·lis. Al llinatge de Kalle Rovanperä (20) i Oliver Solberg (19), el francès Pierre-Louis Loubet (23) avança progressivament.

La temporada 2021 marcarà segurament un punt d’inflexió en la carrera del pilot francés, amb la primera campanya completa amb un Hyundai i20 WRC. Durant el 2021, el campió de la WRC2 del 2019 defensarà els colors de l’equip 2C Competition en 11 proves, començant per Montecarlo (del 21 al 24 de gener), amb el seu copilot Vincent Landais.

El fill de Yves Loubet, campió europeu de la disciplina el 1989, s’havia iniciat en la classe principal del WRC a través de tres participacions, ja amb Hyundai, a Estònia (retirada), Turquia (retirada) i a Sardenya (7è).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments