WRC: Ogier assegura que el 2021 serà segur la seva última temporada

Sébastien Ogier assegura que no ampliarà la seva carrera al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) més enllà del 2021. El pilot ja tenia previst posar fi a la seva trajectòria a finals d’aquest any, però la temporada marcada per la pandèmia el va fer canviar d’opinió. idees signant amb Toyota fins al 2021.

Al lloc web dirtfish.com, Ogier va dir:

«La gent pot pensar que podria tornar a ser temptat, però, sincerament, vaig canviar d’opinió a causa d’aquest any difícil, aquest any de Covid i per molt, molt i poc temps. En cas contrari, el meu temps hauria acabat ja. No hi haurà més temporades després de la següent’.

Amb set títols guanyats, si Ogier es convertís en campió el 2021, quedaria a un sol títol d’igualar el rècord absolut de Sébastien Loeb. No obstant això, amb aquestes afirmacions exclou completament que això pugui passar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments