DTM: Red Bull envia a Albon al DTM

Mantenint els seus vincles amb la F1, Alex Albon es mantindrà en forma al DTM, havent estat anunciat com una de les novetats de la nova temporada al campionat alemany.

El pilot de Fórmula 1 i jove talent anglo tailandès competirà al DTM amb el suport de Red Bull. Albon, de 24 anys, setè al Campionat Mundial de Fórmula 1 del 2020, participarà en carreres seleccionades de DTM sempre que ho permetin les seves funcions a la Fórmula 1, com a pilot de prova, reserva i simulador.

El pilot que agafarà el relleu d’Albon quan no pugui competir serà anunciat posteriorment, així com l’equip i la marca en què competirà.

«El DTM és una competició de primer nivell amb els cotxes GT3 i és una plataforma interessant, un autèntic repte, tant per als pilots amb èxit com per al nostre pilot júnior de Red Bull, Liam Lawson», diu el Dr. Cotxe Red Bull.

“Pilots de Fórmula 1 com Alex Albon, estrelles del DTM com el tres vegades campió René Rast, professionals de GT i joves talents com Liam Lawson: són la barreja que volia veure per a la temporada 2021 del DTM. També és perfecte que l’excampió del món de Fórmula 1 Jenson Button ja hagi presentat la seva participació al DTM amb el seu equip ”, va dir Gerhard Berger, responsable de la competició. «Alex Albon és un pilot jove i ambiciós i un notable guany per al DTM».

A finals de l’any passat, Berger s’havia fixat el seu objectiu personal per al DTM 2021 en una entrevista amb el portal web DTM.com:

«El meu gran objectiu són 20 cotxes amb almenys cinc marques, pilots forts i una batalla pel títol fins al final «. La participació del DTM d’Alex Albon és un altre pas important en aquesta direcció.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments