Un Porsche Carrera GT únic

El Porsche Carrera GT és un dels súper cotxes més espectaculars de la casa alemanya. Amb 20 anys «a l’esquena», continua sent un model amb un aspecte actual i molt atractiu. Tot això s’acompanya de l’exclusivitat de només 1270 unitats construïdes. Curiosament, el pla original de Porsche era que el Carrera GT fos un cotxe per competir a Le Mans, però aquesta estratègia mai no es va produir. De fet, cap de les unitats produïdes no va ser aprovada per al circuit, a excepció del cotxe d’aquest article. L’anomenat Carrera GT-R és única creada pels belgues de GPR Racing.

L’objectiu principal del propietari era competir amb aquest automòbil al WEC i, com a tal, va gastar uns 220.000 euros en millores que el feien apte per al circuit, però que li van treure les opcions a la carretera. Tot i això, es va veure retingut per les estrictes normes de la FIA, de manera que aquest Porsche Carrera GT-R és només una excel·lent màquina pel dia a dia de pista.

Pel que fa a les modificacions, el futur propietari comptarà amb els frens AP Racing, una nova sintonització de l’ECU, creada per Motec, nova suspensió i embragatge d’altes prestacions. Pel que fa a l’aspecte, rep una personalització específica i les rodes BBS en magnesi. A l’interior, només trobàvem els elements essencials, que és, per dir-ho d’alguna manera, bacquet, roll-gàbia i un extintor. En total, la Carrera GT-R va patir una estricta «dieta» de 400 kg en comparació amb la Carrera GT base. Segons Mechatronik, el motor V10 de 5,7 litres rep 38 cavalls més per un total de 650 CV. Finalment, tot això té un preu: 849 mil euros, segons l’anunci de Mechatronik.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments