WEC: Glickenhaus es reforça amb Joest Racing i Sauber per al seu projecte Le Mans Hypercar

L’Scuderia Cameron Glickenhaus s’ha enrolat a les 24 hores de Le Mans i comptaran amb l’ajuda de Joest Racing i Sauber per treballar en el seu programa Le Mans Hypercar pel Campionat del Món WEC de la FIA.

El fundador de la companyia, Jim Glickenhaus, va dir a Sportscar365 que el guanyador de Le Mans, Joest, proporcionarà recursos i personal per a l’entrada de dos cotxes durant la campanya de 2021, mentre que Sauber està a càrrec del treball aerodinàmic per al cotxe de carreres SCG 007 no híbrid.

L’Scuderia SCG va contractar per primera vegada l’empresa italiana Podium Advanced Technologies per desenvolupar el seu cotxe, mentre que el projecte ha estat reforçat per col·laboracions amb dos equips de carreres clients.

Joest va guanyar Le Mans quatre vegades amb Porsche i 11 victòries en total, i va fer el programa Audi LMP1 que va acabar el 2016.

Més recentment va operar els cotxes de Mazda DPi al Campionat IMSA WeatherTech des de 2018 fins al març passat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments