FÓRMULA 1: Aston Martin presenta el seu principal patrocinador pel retorn al campionat

Aston Martin ha anunciat el nou patrocinador principal de l’equip. Cognizant, una marca multinacional nord-americana de TI amb ambiciosos plans per ampliar el seu abast mundial.

En un esport on la tecnologia i la innovació ocupen un lloc central, Cognizant tindrà un paper fonamental, no només com a patrocinador, ni tan sols com a proveïdor de serveis, sinó com un veritable soci de transformació digital amb un objectiu real. L’enllaç aporta energia real a la nova era d’Aston Martin a la Fórmula 1 amb Cognizant, es dotarà a l’equip de les millors solucions de programari i infraestructures del mercat.

«El retorn d’Aston Martin a la Fórmula 1 després de més de 60 anys és una fita en la història de l’esport. Tothom sap què significa Aston Martin, però l’equip de Fórmula 1 ens permetrà portar l’essència de la marca a nous llocs, basant-nos en les sòlides bases establertes per les anteriors iteracions de l’equip. Estic molt orgullós de poder iniciar aquest nou capítol amb el suport de Cognizant. En el món actual, a mesura que continua la revolució digital, no se m’acut un soci més adequat o més valuós per treballar amb nosaltres, ja que ens esforcem per convertir l’Aston Martin en un dels equips més grans de l’esport ”.

Lawrence Stroll

«Estem absolutament encantats de ser el soci principal de l’equip Aston Martin Cognizant de Fórmula 1. Les nostres marques globals tenen molt en comú. Tots dos som empreses innovadores i amb visió de futur que els agrada avançar ràpidament, mantenir la concentració i liderar des del front. Entenem la increïble potència de les tecnologies avançades actuals i com aprofitar-les per crear experiències de clients úniques. Estem entusiasmats amb la promesa d’aquesta associació profunda i mútuament beneficiosa ”.

Brian Humphries, CEO de Cognizant

«Estem a només dos mesos de l’inici de la temporada, així que és fantàstic celebrar la nova era d’Aston Martin a la Fórmula 1 donant la benvinguda a Cognizant com el nostre principal soci. La innovació i la tecnologia són pilars centrals per a qualsevol equip de Fórmula 1 i aquesta associació a llarg termini és més que un simple exercici de marca. Amb una nova planta ja en construcció, l’experiència i els recursos de Cognizant aportaran valor afegit en totes les àrees de les nostres operacions de TI i contribuiran valuosament al nostre rendiment pel bon camí ”.

Otmar Szafnauer,

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments