Mercedes segueix evolucionant el seu EQS 100% elèctric

Mercedes-Benz continua desenvolupant el seu EQS 100% elèctric, un model amb el qual pretén competir amb el Tesla Model S i el Porsche Taycan. Recentment, han aparegut noves fotografies que mostren EQS amb menys camuflatge de l’habitual, mostrant una mica més, per exemple, del disseny dels seus fars.

L’EQS s’unirà a les altres dues propostes elèctriques de la marca Stuttgart, el SUV EQC i l’EQA, encara el 2021, assumint com una proposta de luxe i confort, prioritats heretades de la Classe S, però aquí en 100% configuracions elèctric.

EQS també serà el primer a utilitzar la nova plataforma modular MEA, dedicada als vehicles elèctrics. Gràcies a la construcció d’aquesta estructura, així com a un capó més curt i a l’absència d’un túnel de transmissió, s’espera que l’EQS superi fins i tot la classe S en termes d’habitabilitat.

Tindrà dos motors elèctrics i una autonomia de més de 700 quilòmetres. La seva producció es realitzarà a la planta de Sindelfingen, a Alemanya. El 2025, Mercedes-Benz espera tenir 10 models completament elèctrics.

Fotos d’Autocar

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments