RESISTÈNCIA: Kubica a les 24h de Daytona 2021

Després de la F1, els ral·lis, el DTM, Robert Kubica passarà a les carreres de resistència a principis del 2021. El polonès, pilot per Williams Racing i Alfa Romeo Racing les darreres temporades a la F1, serà l’home base de la tripulació de l’Oreca 07 LM P2 de High Class Racing a les 24 hores de Daytona (30-31 de gener) a l’obertura de l’IMSA.

La imagen puede contener: automóvil

A Kubica se sumaran Ferdinand Habsburg, vist al DTM el 2020, i els habituals de l’equip amb bandera danesa, Anders Fjordbach i Dennis Andersen, que van pilotar el prototip diversos en l’ELMS l’any passat.

Cal recordar que High Class Racing farà al seu gran programa el 2021 al WEC amb Anders Fjordbach, Dennis Andersen i Jan Magnussen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments