FÓRMULA 1: Cyril Abiteboul fóra de Renault, no capitanejarà el projecte Alpine

Sortida d’un altre gran nom de Renault. Cyril Abiteboul deixa Renault i no liderarà el projecte Alpine.

Abiteboul hi és des del començament del projecte Renault, quan la marca francesa va tornar a la F1 el 2016. Va ser la cara més visible del projecte, però Renault no sempre va ser capaç d’assolir els objectius proposats, realitzant diverses reestructuracions al llarg del camí. Es va fer una gran inversió a l’equip, tant a nivell tècnic com esportiu, però només el 2020 es va veure un Renault capaç d’assolir els 3 primers pel seu propi mèrit, sense dependre de la sort dels altres, encara perdent l’objectiu.

És la segona gran sortida de la marca després que Jerome Stoll renunciés a la presidència de Renault Sport. Renault ha nomenat el director d’Estratègia i Desenvolupament de Negocis, Laurent Rossi, per ser el conseller delegat d’Alpine.

“M’agradaria donar les gràcies al Groupe Renault per haver confiat en mi durant molts anys, especialment amb el rellançament i la reconstrucció de l’equip des del 2016”. Els sòlids fonaments de l’equip de carreres i de les entitats de França i Anglaterra han anat construint al llarg dels anys, l’evolució estratègica de l’esport cap a un model més sostenible econòmicament i, més recentment, el projecte Alpine, que proporciona un sentit renovat de dinamisme apunta a una trajectòria molt interessant.

Abiteboul

“M’agradaria donar les gràcies a Luca de Meo per haver participat en la construcció de la Unitat de Negocis Alpine desitjo que la nova estructura tingui èxit”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments