FÓRMULA 1: El Circuit de Barcelona-Catalunya renova el contracte amb el campionat per un any més

L’acord entre el circuit català i el Campionat del Món de Fórmula 1 confirma la disputa del Gran Premi d’Espanya de Formula 1 els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021. El Circuit treballa per aconseguir un nou contracte a llarg termini.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà un any més en el calendari del Fórmula 1. La temporada 2021 visitarà el traçat barceloní els dies 7, 8 i 9 de maig, celebrant el 30è aniversari de la inauguració del circuit. El calendari de 2021 comptarà amb 23 curses sent Catalunya a primer destí europeu de 2021.

Segons informa el Circuit de Barcelona – Catalunya se segueix treballant per aconseguir un nou contracte a llarg termini que asseguri la continuïtat del Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya més enllà del 2021. El beneficis per al territori de tindre una cursa de Fórmula 1 son molt importants, tant per al servei com per la industria. És per aquest motiu que  l’acord arribat serveix per consolidar la projecció internacional del país i del seu posicionament com a instal·lació referent al món del motor.

Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i president del Circuit de Barcelona-Catalunya:

El Gran Premi d’F1 a Catalunya és un gran esdeveniment mundial que genera un efecte multiplicador en termes de creixement del PIB, de llocs de treball i de creació de riquesa deu vegades superior a l’aportació que hi fa el Govern de la Generalitat”. El conseller Tremosa ha afirmat en aquest sentit que “seguirem treballant des del Govern per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la Fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió”.

 “Catalunya és un país de motor, amb una gran afició, campions internacionals i unes infraestructures extraordinàries” i que amb aquest acord “garantim un any més mantenir la presència del Circuit de Barcelona-Catalunya al calendari de les principals competicions de motor estatals i internacionals“.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments