Abarth s’inspira en els ral·lis per actualitzar el seu 595

Abarth va anunciar una actualització del seu cotxe esportiu 595 al model de l’any 2021. Tant la versió hatchback com la cabrio rebran algunes novetats, la gran majoria de les quals són senzilles, però que tenen com a objectiu fer el hot hatch més atractiu.

En primer lloc, el mode Sport ara es substitueix pel nom Scorpio, molt més en línia amb la història de la marca. D’altra banda, els clients tindran noves personalitzacions, com ara una nova pintura exterior Rally Blue mate, inspirada en el Fiat 131 Abarth de ral·li dels anys 70, disponible en la variant Turismo.

La Competizione guanya nous formats de rodes de 17 polzades, inspirats també en els seus avantpassats, aquesta vegada al Lancia Delta Integrale dels anys 90. A més, la llista d’opcions inclou nous recobriments en alcantarí, un mànec de caixa de canvis en seients de carboni o pell. Pel que fa al model Essesse de gamma alta, hi ha un nou sistema d’escapament amb puntes de titani, autor d’Akrapovic, i llums diürnes LED.

Tot això s’acompanya del tradicional motor 1.4 T-Jet de quatre cilindres que pot tenir 145, 165 o 180 cavalls de potència, segons el nivell d’equipament escollit. En tots els casos és possible triar entre una caixa de canvis manual de cinc velocitats o una caixa de canvis robotitzada seqüencial amb pestanyes al volant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments