FÓRMULA 1: Alpine fa la seva aparició pública

Avui, 14 de gener de 2021, el Renault F1 Team desapreix oficialment a favor de l’Alpine F1 Team, que aquest any entrarà a la Fórmula 1 en lloc de l’equip del rombe, cinquè al campionat de constructors el 2020.

L’equip Alpine F1 no ha presentat la seva decoració definitiva per al 2021, serà presentat al costat del primer Alpine F1 de la història. No obstant això, aquesat decoració posa les bases per al paper del futur elèctric d’Alpine i Renault.

Aquesta decoració és provisional i presenta una base negra amb els colors de la bandera francesa, que hauria de constituir la totalitat de la decoració final, tal com es va presentar en un cotxe de Fórmula Regional.

A l’espera d’un nou cap d’equip

Davant de l’anunci de la seva sortida de Suzuki a MotoGP la setmana passada, Davide Brivio encara no ha estat presentat per l’equip francès i es creu que el seu paper encara no està clar.

Fernando Alonso i Esteban Ocon representaran Alpine a la F1, amb l’asturià que tornarà a l’estructura d’Enstone amb la qual va guanyar els seus dos títols mundials. Mentrestant, el francès intentarà avançar aprofitant la seva experiència de la temporada 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments