WRC: Toyota presenta una nova i sorprenen decoració per al 2021

Toyota va presentar el Yaris WRC del 2021, que finalment apareix amb un aspecte més atrevit al que venia sent habitual. La nova decoració té un disseny amb les lletres GR que indica la forta connexió entre els cotxes de carreres Toyota i els vehicles de carretera, com el GR Yaris, que es va desenvolupar amb els coneixements adquirits. per l’equip del WRC.

Amb aquesta nova aparença, l’equip continuarà amb el Toyota Yaris WRC per cinquena temporada consecutiva, l’última abans de la introducció de noves normatives tècniques a la competició el 2022. Cal destacar que en aquesta nova decoració l’equip ha perdut el seu principal patrocinador, Microsoft. El seu logotip era el més gran que tenia el cotxe i aquest any ha desaparegut.

Fins ara, el cotxe ha aconseguit 17 victòries al WRC (guanyant més d’un terç de les proves en què va participar) i 322 victòries en trams cronometrats. Després del títol de fabricants del 2018, triomf en pilots i copilots el 2019 (Ott Tanak / Martin Jarveoja) i el 2020 (Sébastien Ogier / Julien Ingrassia). El 2021, l’objectiu de l’equip és assegurar el doble títol de pilots i constructors.

L’equip continua treballant per optimitzar el Yaris WRC, i s’espera que s’introdueixin novetats durant el 2021. El cotxe ara també està equipat amb pneumàtics Pirelli, ja que aquest any la companyia italiana es converteix en l’únic proveïdor Categories WRC d’aquesta temporada.

L’equip gaudeix d’una forta continuïtat el 2021, amb la seva formació de pilots, ja que les tres parelles es queden per segona temporada seguida. Després de guanyar el seu setè títol mundial el 2020, Sébastien Ogier i Julien Ingrassia tornen amb Elfyn Evans i Scott Martin, que van acabar subcampions en la seva temporada més forta fins ara. Kalle Rovanperä i Jonne Halttunen intentaran desenvolupar la seva prometedora campanya de debut, en què van acabar cinquens al campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments