FÓRMULA 1: Alfa Romeo – Sauber junts amb Ferrari fins al 2025

Hi havia rumors que apuntaven a la possibilitat que Alfa Romeo F1, propietari de l’equip Sauber, canviés de Ferrari a Renault, però ara s’ha sabut que Alfa Romeo / Sauber i Ferrari haurien d’estendre la seva associació fins almenys el 2025.

L’acord actual caduca a finals d’aquest any, però segons Autosport es prendrà la decisió de mantenir Ferrari. D’aquesta manera, Ferrari manté dos equips, Haas i Alfa Romeo. El que no se sap és si l’equip continuarà utilitzant el nom d’Alfa Romeo més enllà de finals d’aquest any, ja que després de la fusió entre l’empresa matriu Fiat Chrysler i el grup PSA, que es va convertir de sobte en el quart fabricant de els automòbils del món, que es diu Stellantis, es podria prendre una altra decisió.

A més, aquesta és una bona notícia per a Alfa Romeo / Sauber, que reforça els llaços:

“Molt important per la motivació que pot afegir a l’equip i el poder de permetre la contractació i el desenvolupament de l’empresa per al futur. El fet que Alfa Romeo estigui expandint el negoci amb nosaltres i vulgui desenvolupar l’associació és una bonica recompensa i un següent pas per a nosaltres. Ara col·laborem molt pel que fa al cotxe ”, va dir Frederic Vasseur a Autosport.

Alfa Romeo ha confirmat avui la data de la presentació del seu monoplaça 2021, que serà el 22 de febrer, a Varsòvia, Polònia. El nou Alfa Romeo, amb el nom de C41 (tot i que l’any passat era el C39), es llançarà a Varsòvia, ja que el patrocinador Orlen obliga. El C41, que serà una evolució del monoplaça 2020, té la missió de fer-ho molt millor que el 2020, quan l’equip va sumar només vuit punts, que corresponen al vuitè lloc de la classificació de constructors, just per davant de Haas i Williams.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments