WEC: Cau Sebring i la temporada 2021 començarà a Portimão

L’Autódromo Internacional do Algarve, a Portimão, substituirà les 1000 milles de Sebring com a obertura de la temporada del WEC. La primera ronda de la 9a temporada WEC, les 8 hores de Portimão, tindrà lloc entre el 2 i el 4 d’abril de 2021.

Per segon any consecutiu, es cancel·len les 1000 milles de Sebring i aquesta vegada és Portimão el que donarà la benvinguda a l’inici de la competició, que com sabem aquest any té una gran notícia a causa del canvi de normativa i la introducció d’Hypercars.

El WEC ha anunciat que la pandèmia del coronavirus va portar a la decisió de cancel·lar la cursa de Sebring prevista per al 19 de març: «a causa de la ràpida evolució del coronavirus, així com de diverses directives canviants dels governs de diferents països, incloses les restriccions de viatge» , WEC no volia assumir riscos innecessaris. Amb la càrrega prevista que s’enviarà aviat als Estats Units, era necessari prendre una decisió per endavant, per ajudar els equips a preparar-se per a la temporada 2021 ”, diu el comunicat del WEC.

D’aquesta manera, la nova temporada de sis esdeveniments comença les 8 hores de Portimão del 2 al 4 d’abril, després que el circuit portuguès rebi també el Pròleg, del 30 al 31 de març.

Pel que fa al calendari, ara tenim les primeres quatre curses de la competició a Europa, mantenint les dates ja programades per a les 6 hores de Spa, les 24 hores de Le Mans i les 6 hores de Monza. També s’han previst curses a Fuji i Bahrain a finals d’any.

El circuit de l’Algarve no és ‘desconegut’ per al WEC. Recentment, Toyota hi va provar el seu nou hypercar, i la Sèrie Europea de Le Mans hi celebra curses des de fa diversos anys des del 2017.

Calendari Mundial de Resistència

30-31 de març – Pròleg (Portimão)
Del 4 al 8 d’abril: 8 hores de Portimão
De l’1 al 6 de maig: hores de Spa
12-13 de juny – 24 hores de Le Mans
18 de juliol – 6 hores de de Monza
26 de setembre – 6 hores de Fuji
20 de novembre – 6 hores de Bahrain

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments