FÓRMULA 1: Nous motoristes podrien estar interessats en entrar al campionat

Actualment, la Fórmula 1 només té confirmats tres fabricants d’unitats motrius per al 2022: Ferrari, Mercedes i Renault sota el nom d’Alpine. No obstant això, en el futur es poden reunir més, segons sembla el director executiu del campionat, Stefano Domenicali, hi ha un cert interès.

En una entrevista amb Sky Sports F1, l’italià va afirmar que els fabricants poden tenir una bona plataforma a F1 fins i tot per la seva imatge:

‘Crec que un dels majors desafiaments als quals s’enfronten els fabricants d’automòbils avui és sentir-se més joves. Hi ha aquest tipus de lluita entre fabricants clàssics i nous fabricants que entren en el camp de la mobilitat però crec que els fabricants poden utilitzar la plataforma [F1] per tenir també una nova imatge que poden necessitar en el futur ».

Domenicali va confirmar que hi ha un interès dels constructors en motoritzar la F1, tot i que no es poden donar noms concrets en aquesta etapa:

‘El que puc dir és que estem en discussions amb altres constructors. De moment prefereixen callar, però la bona notícia és que hi ha altres empreses, empreses molt importants, que estan disposades a entendre quin valor poden obtenir de la plataforma F1. Però no només pel que fa a la tecnologia, sinó també pel que fa al valor del que la Fórmula 1 pot aportar al fabricant de vehicles ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments