WRC: Mònaco reclama ser la seu del Ral·li Monte-Carlo

Segons els rumors que corren per França, el Ral·li de Montecarlo podria tornar a Mònaco com a «base» de la cursa i utilitzar especials més properes a Niça i Mònaco.

Aquest tipus d’edicions no serien noves, ja va haver-hi anys, com el 2005 o 2006, que la prova es va concentrar a prop de Mònaco sense trepitjar part de la seva història que son els trams de la zona dels Hautes Alpes o de l’Ardeche.

Per descomptat, trams com el Turini i algunes de les rodalies sempre han format part de l’esdeveniment encara que aquest any per motius meteorològics que van deixar la zona molt afectada no s’hi va passar.

Tradicionalment quan la prova era molt més gran, era possible tenir trams a la zona de Gap i d’altres cap a Mònaco. Des del 2006 la cursa no s’ha centrat en trams molt més propers a Mònaco, però n’hi ha molts de famosos, per exemple, les famoses Pistes d’Aiglun.

Ara que l’heroi de la prova ja te data de caducitat, Ogier ja ha anunciat la seva retirada definitva a finals d’aquest any, a veure què decideix l’Automòbil Club de Mònaco. La tornada a Valence queda ara més lluny, i sembla, que part de l’essència se seguirà perdent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments