CIRCUITS: Traspassa Adrián Campos

Adrián Campos Suñer, pilotde Fórmula 1 (1987-88) i pioner del motoresport a l’Estat, ha mort aquest dimecres a l’edat de 60 anys. El valencià també va fundar la seva propia escuderia, Campos Racing, amb la qual competia en F2 i F3.

Nascut a Alzira (València), Campos va ser història de l’automobilisme estatal per tot el que va aconseguir. Va ser pilot de Fórmula 1 i també va catapultar joves talents perque arribessin a la màxima categoria de l’automobilisme, va ser fitxat per Giancarlo Minardi on hi va competir en 21 Grans Premis fins a 1988.

Adrián Campos ha estat una peça clau de l’automobilisme modera ja que de les seves mans van sortir pilots com Marc Gené i després el propi Alonso, sent campions amb de la Fórmula Nissan, i després arribant a la F1.

Un dels seus descobriments més recents ha estat Àlex Palou, a què Campos va portar fins als podis a la GP2 i qui després ha triomfat a la SuperFormula japonesa i el 2020 a la Indy 500, on va aconseguir la setena plaça a la graella de sortida de les 500 milles de Indinápolis de la passada temporada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments