RESISTÈNCIA – 24H de Daytona 2021: La llista definitiva de participants

Tot i la retirada de Black Swan Racing (el cap de l’equip, Tim Pappas, va donar positiu en Covid-19), la graella de sortida de les 24 Hores de Daytona 2021 estarà ben assortida. A les 21:40 hores d’aquest dissabte, 49 cotxes prendran la sortida a Florida.

El guanyador de la pole, l’Action Express # 31 (Nasr, Conway, Derani i Elliott), liderarà un grup de set cotxes a la classe DPI: un Mazda, dos Acuras-quatre Cadillacs.

En LMP2, 10 prototips lluitaran per la victòria final. A la segona categoria de la cursa, és l’Oreca 07 n°52 de PR1 / Mathiasen Motorsports (Keating, Jensen, Huffaker i Lapierre) el que sortirà en primer lloc. Entre els LMP3, per la seva banda, seran set a la graella de dissabte.

És poc probable que el GTLM puntuï en aquesta 59a edició, hi haurà sis cotxes, mentre que la GTD veurà a 19 tripulacions lluitant pel títol de la classe.

El GTD estava originalment programat per constar de 20 cotxes, però com ja hem informat anteriorment, Black Swan Racing s’ha vist obligat a retirar-se.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments