WRC: Nou calendari 2021 del JWRC. El RallyRACC última prova puntuable i doble puntuació

El Campionat Mundial FIA Junior WRC 2021 es farà en cinc curses i al volant del Ford Fiesta Rally4. La prova final al RallyRACC Catalunya.

Han passat 20 anys des que dos joves anomenats Sébastien Loeb i Daniel Elena van sorgir al WRC, amb el seu Citroën Saxo S1600. Però cal recordar que el primer campió d’aquest campionat va ser un català, Dani Solà juntament amb Àlex Romaní.
Dani Sordo, guanyador del 2005, Sébastien Ogier, que va triomfar el 2008, Craig Breen el 2011, Elfyn Evans l’any següent. Des de llavors, les coses s’han tornat molt més difícils i només Pontus Tidemand, que va triomfar el 2013 i Stéphane Lefebvre, guanyador del 2014, va arribar a la màxima categoria.

Avui en dia, guanyar aquesta competició és una ajuda extraordinària. De les cinc proves compten els quatre millors resultats i la doble classificació torna el 2021 per a la ronda final de la temporada, només disponible per als pilots que prèviament han participat en almenys tres rondes FIA Junior WRC el 2021, proporcionant una batalla de campionat imprevisible.

Maciej Woda, director de la FIA Júnior WRC, va dir:

«És fantàstic veure la Copa Mundial FIA Junior 2021 prenent forma amb una bona barreja d’esdeveniments al calendari d’aquest any. Crec que les cinc rondes requeriran un conjunt d’habilitats diferents, que és molt important perquè el campionat provi rigorosament tots els nostres pilots i esbrini qui realment té el talent.

Hem treballat molt amb la FIA i el promotor del WRC per assegurar que el calendari estigui prou uniforme per ajudar els equips a preparar-se per a cada esdeveniment i deixar un marge raonable per a la ronda final del campionat del 2020. El Mundial Júnior WRC finalitzarà al setembre o l’octubre i dóna temps al campionat i als equips per preparar i confirmar els plans per a la temporada següent.

La imagen puede contener: texto que dice "JUNIOR FIA W2C 2021 CALENDAR A CROATIA 22-25APR 25 APR 22- PORTUGAL >>> 20-23 23 MAY ESTONIA 15-18JUL YPRES 器 13-15AUG AUG SPAIN 14- 17 OCT Ford IRELLI ××× ×× LUBRICANTS"

1: Croàcia 22 – 25 d’abril
2: Portugal 20 – 23 de maig
3: Estònia del 15 al 18 de juliol
4: agost de Bèlgica
5: Catalunya del 14 al 17 d’octubre

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments